Skip to main content
  • Karriere

    Jobs

  • Karriere

    Jobs

Vores medarbejdere


Vores medarbejderstab består af en blanding af serviceteknikere, smede, smedelærlinge, el-tekniske medarbejdere, programmører, konstruktører, projektledere og kontormedarbejdere. Vi vil gerne forblive en innovativ og fremsynet arbejdsplads og derfor sætter vi en ære i, at vores medarbejdere har et højt fagligt niveau med den nyeste viden inden for automatik til fremtidens industri.

Lærlinge & elever


I Curru-Tek ApS ser vi det som vores ansvar at være med til at uddanne fremtidens arbejdsstyrke, og derfor er vi godkendt til at have lærlinge og elever. For os er det vigtigt, at vores lærlinge og elever udvikler kompetencer og kvalifikationer, som forbereder dem til at være alsidige medarbejdere inden for automatik til fremtidens industri.

Derudover har vi et godt og tæt samarbejde med lokale skoler og uddannelsesinstitutioner, som vi vedligeholder gennem løbende dialog og besøg.

Ledige stillinger


Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger ved Curru-Tek ApS.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Disse sendes til følgende e-mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..